Tevreden klanten

8 thoughts on “Tevreden klanten

 1. Er wordt veel tijd, aandacht en zorg besteed aan onze terriรซr, wat mij een gerust gevoel geeft รฉn hij ziet er altijd weer tip top uit als hij klaar is!

 2. Onze Joep komt al vanaf zijn eerste puppy trimbeurtje bij Chantal.
  Inmiddels is hij bijna 3 jaar en wordt altijd met heel veel liefde, aandacht en geduld vakkundig geknipt en geschoren.
  We krijgen er iedere keer weer een keurige, knappe vent door terug ๐Ÿ™‚
  Top Salon!

 3. Onze cocker wordt altijd met veel aandacht geknipt, en er wordt de nodige tijd in hem gestopt, hij komt altijd goed getrimt en heerlijk geurend weer thuis. Top salon, en ook heel handig afspraak maken via web-site kan je gelijk zien wanneer een plekje vrij is.

 4. Balou en rambo 2x geweest en zien er weer beide toppie uit ondanks dat rambo niet de makkelijkste is om te trimmen. Mijn complimenten chantal en thnx. Hoop dat ze nog jaren door jou getrimt mogen worden. Dikke 10 van me

 5. Superleuke salon en mijn mooie oud Duitse herder Django kwam nog mooier thuis na de trim beurt van Chantal. Echt en wat super dat django het ook zo naar zijn zin had. Wil je een Goede en deskundige trimster dan is Chantal zeker een aanrader .

 6. Chantal gaat supper leuk met mijn hond om.ze is heel rustig en kalm naar Dylan toe.ik zou haar echt aanbevelen mij andere mensen.Dylan is heel gek met haar.maar ze komt ook bij sommige mensen thuis die niet naar haar salon kunnen komen en ik ben daar heel blij mee.ga vooral zo door chantal.je bent een echte topper van mij maar vooral van Dylan. ๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ

 7. Inmiddels ben ik ruim 4 jaar klant bij- en van Chantal met onze Joep.
  Laten trimmen is niet zijn favoriete ding, maar met de liefde en het geduld van deze top trimster, is Joep zelfs blij als hij haar weer ziet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *