Trimsalon

achterkant plus bord 1

Trimsalon de Hondenpoot is een kleine en knusse trimsalon die gevestigd is in Emmen.
Trimsalon de Hondenpoot is aangesloten bij VVTN (Vereniging Voor Trimmend Nederland) en staat daar bekend als KVK trimsalon.

Bij mij in de trimsalon staat kwaliteit en welzijn van uw huisdier voorop. Daarom wordt er gewerkt op een professionele, vacht- en huidvriendelijke manier. Ik werk hygiënisch en maak daarom na elke trimbeurt de gebruikte materialen goed schoon en behandel het daarna met desinfectie spray.

Uw huisdier staat altijd op de eerste plaats bij mij in de trimsalon en ik behandel uw huisdier altijd met liefde, begrip en geduld. Niet ieder huisdier is hetzelfde, de een is heel actief op tafel terwijl de ander bijna ligt te slapen.

Ook (moeilijke) honden is voor mij over het algemeen geen probleem, verschijnen honden die ik behandel zijn voorheen altijd getrimd onder narcose. Samen bouwen we langzaam, met veel geduld en liefde een band op waardoor de hond uiteindelijk met veel plezier naar de trimsalon gaat.

Niet alleen honden, maar ook katten, konijnen en cavia’s kunnen in mijn trimsalon terecht.
Op het moment dat er een kat in mijn trimsalon aanwezig is wordt dit ook duidelijk aangegeven bij de ingang, zodat de volgende klant nog even netjes buiten de deur wacht. Katten zijn namelijk snelle dieren die, als ze de mogelijkheid krijgen, proberen te vluchten.

Voorkant salon1

Ik voldoe graag aan uw wensen en speel hier ook zo goed mogelijk op in. Het kan natuurlijk zo zijn dat uw wensen niet mogelijk zijn omdat de behandeling niet bij de vachttype past of doordat de vacht te veel klitten bevat. Ik leg u op dat moment zo goed mogelijk uit waarom het niet mogelijk is en wat ik eventueel wel kan doen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als u uw huisdier weer komt halen.

Voor meer informatie kunt u op mijn website kijken.
Voor vragen kunt u gerust even contact met mij opnemen.